Volg Michiko: Social Media LinkedIn icon Facebook icon

Agenda

Tai Chi in het Ledeboerpark en overige Tai Chi lessen/ workshops!

 

Tai Chi Tao en Qigong in het Ledeboerpark;

Dinsdag 16 oktober en zondag 21 oktober om 10 uur! ! Vrije inloop. Bijdrage: €5 Scroll naar beneden voor meer info. 

 

Let op: als het regent gaan de lessen in het park niet door!!!!


 

> Dinsdagavond: 18.30-19.30 uur op 'het Roessingh' in Enschede. Let op: Tai Chi Tao en Qigong in zitpositie! Dit is een les voor de ms patientenvereniging en er is nog plek! Je hoeft geen ms te hebben om deel te kunnen nemen aan deze les. Kosten: €27 per maand of €22 als lid van de ms patientenvereniging. Ook in de zomer lessen!

> Woensdagmorgen: 11.30-12.30 in het Kulturhus op de Hasseler Es in Hengelo. Via Wijkracht Hengelo.Niet in juni, juli en augustus. 

Donderdagmorgen: 9.15-10.15 uur bij Stichting 55 plus Enschede. Niet in juli en augustus. 

> Vrijdagmorgen: 9.15-10.15 uur en van 10.45-11.45 uur bij Stichting 55 plus Enschede. Niet in juni, juli en augustus. 

 

> Tai Chi Tao en Qigong in het Ledeboerpark

Iedere dinsdag en zondagmorgen om 10 uur!

Met o.a. 5 elementenvormpjes, meditatieve loopoefeningen, zelfmassage en de 18 Tai Chi Qigong Shibashi bewegingenIn de buurt van de mammoetboom en bij de vijver of naast het Lammerinkswonner in de zon! Ik geef een uur les en na afloop is er thee en iets lekkers. Iedereen is welkom om mee te doen en opgave vooraf is niet nodig.De bijdrage bedraagt € 5,00 Kinderen kunnen gratis meedoen. Ik ben het hele jaar door in het weekend in het Ledeboerpark maar plan maandelijks. Check voor de zekerheid de agenda of de evenementen op FaceBook i.v.m. eventuele wijzigingen!

Het is altijd mogelijk af en toe lessen mee te doen/ een proefles te volgen. Informeer naar de mogelijkheden!


CURSUS IN 2 DELEN: 'DE 18 TAI CHI QIGONG SHIBASHI BEWEGINGEN'.

Een mooie en speelse serie oefeningen die gemakkelijk te leren is en prima werkzaam is ter ondersteuning van je algehele gezondheid en energiedoorstroming. In fases gaan we de bewegingen leren, afgewisseld met fijne zelfmassage oefeningen (kloppen en masseren).

Op aanvraag en wordt opnieuw gepland!


WORKSHOP SHIATSU IN ZITPOSITIE

 In deze workshop leer je basistechnieken voor de ontvanger in zitpositie; op een stoel of krukje maar eventueel kun je ook op de grond behandelen. De schouders, rug, nek, armen en handen komen aan bod. We wisselen uit in tweetallen.

Wordt opnieuw gepland! En op aanvraag.

 

 WORKSHOP SHIATSU OP DE MAT

Een kennismakingsworkshop Shiatsu op de mat. Je leert eenvoudige maar hele fijne massagetechnieken voor de rugkant van het lichaam. Dus de rug, billen, benen en voeten komen aan bod. Na een warming up met Do In (zelfmassage) gaan we uitwisselen in tweetallen. Omdat we op een mat op de grond werken is het prettig als je je gemakkelijk beweegt, flexibel genoeg bent en een redelijke conditie hebt. Draag gemakkelijke, katoenen kleding en warme sokken; Shiatsu wordt over de kleding gegeven. We werken in een kleine groep van maximaal 4 mensen.

Op aanvraag en wordt opnieuw gepland.


Do In zelfmassage en de Masunaga meridiaanstrekkingen.

Een les waarbij we beginnen met het wakker maken van het lichaam door te kloppen en masseren. Do In is eigenlijk Shiatsu geven aan jezelf. Vervolgens doen we de 6 Masunaga meridiaanstrekkingen; fijne strekkingen die met rust en zachtheid uitgevoerd worden om de energie in de meridianen en bijbehorende organen te stimuleren. De oefeningen vormen een prima workout om dagelijks te doen en ondersteunen je gezondheid!

Wordt opnieuw gepland en op aanvraag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actueel 20-07-2017 Tai Chi Tao in het park, kadobon en strippenkaart

Tai Chi in het park, kadobon en strippenkaart met 20% korting

Lees meer...


Reacties

Michiko ontvangt regelmatig leuke en spontane reacties. Tijdens massages of naar aanleiding van Tai Chi lessen.

Lees de reacties ...