Volg Michiko: Social Media LinkedIn icon Facebook icon

Inspiratiegesprek / Maya Tzolkin astrologie

Als je behoefte hebt aan enige ondersteuning bij het (opnieuw) vormgeven van je leven of als je wel wat helderheid wilt krijgen in dat thema wat je zo bezighoudt kan de spiegeling van een ander mens van groot belang zijn. Misschien geeft het je net dat duwtje om een belangrijke stap te nemen of kom je ineens op dat geweldige plan!

Afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt kan ik je een luisterend oor bieden of inspireren en activeren met een andere invalshoek of idee.

Ik werk zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk ‘in het nu’. De vorm van deze ontmoeting staat open en bepaal ik samen met jou. Een wandeling maken kan dus bijvoorbeeld ook. Inspiratie put ik allereerst uit het leven zelf en het leren door ervaringen. Alles is altijd in verandering en niets is blijvend!  Verbonden met de aarde in beweging zijn is mijn weg. Het Boeddhisme is verder een van mijn inspiratiebronnen en ik verdiep me al enige tijd in Maya astrologie. Momenteel krijg ik bovendien prachtige tools aangereikt in de opleiding die ik volg bij Silver van Lohuizen in Kallenkote. (Zie www.mayakristalbewustzijn.nl ) Het werken met de Tzolkin kalender en je afstemmen op de dagenergie is een mooie manier om de schepper in jou (verder) te ontwikkelen en je bewustzijn te verruimen door je te verbinden met verschillende kwaliteiten en creatiekrachten. Op basis van je geboortedatum kan ik bijvoorbeeld kijken naar jouw unieke kwaliteiten, je levenspad en je doel in dit leven. De Maya's zeggen 'In lak ech' wat betekent 'ik ben een andere jij'. We zijn allemaal een uniek deeltje van het geheel en kunnen van elkaar leren. Er is veel over te vertellen...in ieder geval ben ik zelf verbaasd over de vele geheimen die de kalender in zich draagt en wat je er allemaal mee kunt. Ik ga er vast nog meer over schrijven de komende tijd. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag en behoefte aan inspiratie dan kun je altijd contact met me opnemen. Daarnaast werk ik ook met kaarten en met de I Ching. 

 

Actueel 20-07-2017 Tai Chi Tao in het park, kadobon en strippenkaart

Tai Chi in het park, kadobon en strippenkaart met 20% korting

Lees meer...


Reacties

Michiko ontvangt regelmatig leuke en spontane reacties. Tijdens massages of naar aanleiding van Tai Chi lessen.

Lees de reacties ...