Volg Michiko: Social Media LinkedIn icon Facebook icon

Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een toegankelijke manier van Tai Chi beoefenen. Een vorm van meditatief bewegen waarbij we werken met het natuurlijke ritme van onze adem, evenwicht, visualisatie en concentratie. Yin en Yang en de 5 elementen water, hout, vuur, aarde en metaal vormen de basis voor deze methode.

Er staat geen stijl centraal maar op een speelse wijze breng je lichaam en geest meer in balans door eenvoudige, zachte en ronde bewegingen. Deze vloeiende bewegingen brengen evenwicht en rust en laten je energie stromen. Je bouwt souplesse en kracht op en je immuunsysteem wordt versterkt en gezuiverd.

Door met aandacht te bewegen train je je vermogen echt aanwezig te zijn 'in het nu'. Je leert jezelf beter kennen en raakt dieper geworteld in je eigen bestaan.

In de lessen werken we met diverse vitaliteitsoefeningen, 5 elementen Qigongvormpjes, meditatief lopen (soms improvisaties) en (zelf)massage.

Bij Martin Wessels waar ik al vele jaren geniet van wekelijkse lessen, volgde ik de '5 elementenqigongopleiding', de 'meridiaanqigongcursus' en de cursus 'meditatief lopen'. Daarnaast volgde ik diverse workshops. Ik geef nu zelf ruim 5 jaar les.

 

Tai Chi Tao

 

Actueel 20-07-2017 Tai Chi Tao in het park, kadobon en strippenkaart

Tai Chi in het park, kadobon en strippenkaart met 20% korting

Lees meer...


Reacties

Michiko ontvangt regelmatig leuke en spontane reacties. Tijdens massages of naar aanleiding van Tai Chi lessen.

Lees de reacties ...