Agenda

Hier tref je een overzicht van  lessen en workshops die ik geef. De data en tijden kunnen af en toe wijzigen dus hou deze pagina in de gaten.

Tai Chi in het Ledeboerpark en overige Tai Chi lessen

Tai Chi Tao en Qigong in het Ledeboerpark

Elke zondag- en donderdagmorgen op het grasveld in de buurt van de mammoetboom. Met de 18 Tai Chi Qigong Shibashi, mooie 5 elementenvormen, meditatief lopen en (zelf)massage. 

Ik geef een uur les en iedereen is welkom. Het zijn vrije inloop lessen en je hoeft geen ervaring te hebben met Tai Chi. Na afloop is er thee en gezond lekkers. Af en toe ben ik er niet dus check voor de zekerheid deze agenda of FB. Als het regent is er geen les in het park. 

Iedere zondagmorgen en donderdagmorgen  Tai Chi Qigong in het Ledeboerpark om 10 uur! Op het veld bij de vijver, mammoetboom.
Het hele jaar door dus ook in de winter! 
 

Lessen zijn onder voorbehoud. Check deze agenda!

Altijd vrije inloop – Bijdrage: € 8
Je kunt bij voorkeur een 5 of 10 strippenkaart kopen of een losse les betalen. 

Let op: ik heb vakantie van 21 juni tot en met 1 juli!

Workshops

De ’18 Tai Chi Qigong Shibashi’

Een mooie en speelse serie oefeningen die gemakkelijk te leren is en prima werkzaam is ter ondersteuning van je algehele gezondheid en energiedoorstroming. In fases gaan we de bewegingen leren, afgewisseld met fijne zelfmassage oefeningen. 
Deze workshop geef ik in 2 delen. Nieuwe data worden gepland!

Workshop Shiatsu op de mat zaterdag 17 februari 2024

Een kennismakingsworkshop Shiatsu op de mat. Je leert eenvoudige maar hele fijne massagetechnieken voor de rugkant van het lichaam. Dus de rug, billen, benen en voeten komen aan bod. Na een warming up met Do In (zelfmassage) gaan we uitwisselen in tweetallen. Omdat we op een mat op de grond werken is het prettig als je je gemakkelijk beweegt, flexibel genoeg bent en een redelijke conditie hebt. Draag gemakkelijke, katoenen kleding en warme sokken; Shiatsu wordt over de kleding gegeven. 
Datum: zaterdag 24 februari van 10 tot pakweg 15.30 uur.
Locatie: Hengelosestraat 99 in Enschede.
Bijdrage: €70 inclusief materiaal, thee, gezond lekkers en lunch tussen de middag. 

Workshop Shiatsu in zitpositie

In deze workshop leer je basistechnieken voor de ontvanger in zitpositie; op een stoel of krukje maar eventueel kun je ook op de grond behandelen. De schouders, rug, nek, armen en handen komen aan bod. We wisselen uit in tweetallen. 

De workshops zijn er ook op aanvraag!
Nieuwe data voor 2024 zijn in ontwikkeling. 

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over de lessen of workshops neem dan contact op.