Agenda

Hier tref je een overzicht van  lessen en workshops die ik geef. De data en tijden kunnen af en toe wijzigen dus hou deze pagina in de gaten.

Tai Chi in het Ledeboerpark en overige Tai Chi lessen

Tai Chi Tao en Qigong in het Ledeboerpark

Iedere zondag op het grasveld in de buurt van de mammoetboom. Met de 18 Tai Chi Qigong Shibashi, mooie 5 elementenvormen, meditatief lopen en (zelf)massage. 

Ik geef een uur les en iedereen is welkom. Het zijn vrije inloop lessen en je hoeft geen ervaring te hebben met Tai Chi. Na afloop is er thee en gezond lekkers. Af en toe ben ik er niet dus check voor de zekerheid deze agenda of FB. Als het regent is er geen les in het park. 

Iedere zondagmorgen en donderdagmorgen  Tai Chi in het Ledeboerpark om 10 uur! Op het veld bij de vijver, mammoetboom.

Let op: zondag 25 juli, 31 juli, 7 en 14 augustus is er op zondag in plaats van alleen Tai Chi Qigong een speelse combi les met lachmeditatie, meridiaanstrekkingen, zelfmassage en Tai Chi Qigong. Neem voor deze les een matje mee!
Donderdag dus wel alleen Tai Chi Qigong!

Dinsdag 2 en 9 augustus geef ik ook een combi les om 10 uur.  

maandagmorgen om 10 uur Tai Chi Qigong in het Volkspark!
De plek is als je vanaf de Tromplaan het park inloopt, het tweede veldje achter de beelden. 

Lessen zijn onder voorbehoud. Check deze agenda. 

Altijd vrije inloop – Bijdrage: € 8
en  € 6 voor mensen met een hele kleine beurs.
Na afloop is er thee en gezond lekkers.

 

 

Workshops

De ’18 Tai Chi Qigong Shibashi’

Een mooie en speelse serie oefeningen die gemakkelijk te leren is en prima werkzaam is ter ondersteuning van je algehele gezondheid en energiedoorstroming. In fases gaan we de bewegingen leren, afgewisseld met fijne zelfmassage oefeningen. 

Workshop Shiatsu op de mat

Een kennismakingsworkshop Shiatsu op de mat. Je leert eenvoudige maar hele fijne massagetechnieken voor de rugkant van het lichaam. Dus de rug, billen, benen en voeten komen aan bod. Na een warming up met Do In (zelfmassage) gaan we uitwisselen in tweetallen. Omdat we op een mat op de grond werken is het prettig als je je gemakkelijk beweegt, flexibel genoeg bent en een redelijke conditie hebt. Draag gemakkelijke, katoenen kleding en warme sokken; Shiatsu wordt over de kleding gegeven. We werken in een kleine groep van maximaal 4 mensen. 

Workshop Shiatsu in zitpositie

In deze workshop leer je basistechnieken voor de ontvanger in zitpositie; op een stoel of krukje maar eventueel kun je ook op de grond behandelen. De schouders, rug, nek, armen en handen komen aan bod. We wisselen uit in tweetallen. 

Do In zelfmassage en de Masunaga meridiaanstrekkingen

Een les waarbij we beginnen met het wakker maken van het lichaam door te kloppen en masseren. Do In is eigenlijk Shiatsu geven aan jezelf. Vervolgens doen we de 6 Masunaga meridiaanstrekkingen; fijne strekkingen die met rust en zachtheid uitgevoerd worden om de energie in de meridianen en bijbehorende organen te stimuleren. De oefeningen vormen een prima workout om dagelijks te doen en ondersteunen je gezondheid!

De workshops worden opnieuw gepland en op aanvraag!

Wil je meer informatie?

Heb je vragen over de lessen of workshops neem dan contact op.