Picture of Simone Elschot

Simone Elschot

‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit!’

15 juni 2018 ..

Vanmiddag had ik een mooie ervaring met Rita, een vrouw van 57 jaar die bij me kwam voor Shiatsu massage.
Ze had het me al eerder willen vertellen maar volgens haar was er na de vorige behandeling echt een wonder gebeurd!

Ik had haar op de mat behandeld op een dag dat dat ze al 2 weken erg veel last had van haar rug. Echt met pijn en het gevoel dat er mogelijk een wervel verkeerd zat.
Ze voelde zich daardoor oud en stijf worden. Ze liet me weten dat er de dag na de behandeling niks meer aan de hand was en dat ze een dag later gewoon weer in de tuin kon werken zonder dat ze last kreeg. Ze was er echt verbaasd over en natuurlijk heel blij mee!

Ik vind het een mooi voorbeeld van hoe Shiatsu massage kan doorwerken, ook bij klachten. Je lijf wordt als het ware gereset en de energiedoorstroming wordt beter. Vandaag had ze last van haar knie en na de behandeling zei ze lachend: ‘ik verwacht weer een wonder’! En ik ben nog steeds blij dat ik het zo fijn vind om Shiatsu massages te geven maar garanties geef ik niet!

Wel zijn de wonderen blijkbaar de wereld nog niet uit!

Deel dit bericht: