Over mij

Mijn naam is Simone Elschot, tel 53 jaren en ben inmiddels ruim 13 jaar zzp’er. Ik ben werkzaam als Shiatsu- en stoelmasseur in mijn eigen praktijk thuis en werk ook regelmatig op locatie.

Daarnaast geef ik lessen in Tai Chi Tao en Qigong; een toegankelijke manier van Tai Chi beoefenen. Heel blij ben ik met het prachtige Ledeboerpark in Enschede waar ik wekelijks op zondag ben met een groep enthousiaste deelnemers. Iedereen is dan welkom; het zijn vrije inloop lessen. Het hele jaar door dus ook in de winter!

Liefst zou ik altijd buiten les geven maar dat is bij het Nederlandse klimaat lastig dus er zijn ook Tai Chi lessen die binnen plaatsvinden.

Ik vind het fijn om op een praktische manier bij te dragen en te inspireren als het gaat om vitaliteit en ontspanning, (lichaams)bewustzijn, aarden en leven vanuit je hart en zielsessentie. Daarbij maak ik gebruik van mijn vermogen tot afstemmen en intuitie.

Mijn inspiratie put ik uit het leven zelf en het gegeven dat alles altijd in verandering is. Leven is beweging en verbinding; alles is onderling verbonden met elkaar! Het Boeddhisme, Taoïsme en natuurlijk de Maya astrologie zijn daarbij waardevolle inspiratiebronnen voor mij.

Mijn bedrijf en het werken met zoveel verschillende mensen geeft mij bovendien de afwisseling waar ik erg van houd. 

De naam ‘Michiko’ betekent ‘mooi wijs kind’ en herinnert mij er aan om het mooie  wijze kind te willen zien in ieder mens dat ik ontmoet. Ongeacht leeftijd, status of afkomst.

Ieder mens heeft iets bij te dragen en beschikt over een eigen unieke wijsheid!

Warme groet,
Simone

Heb je vragen of wil je meer informatie?