Maya astrologie

De Tzolkin, de heilige kalender van de Maya’s geeft je inzicht in jezelf, in je levenslessen en in de relaties en wisselwerking met andere mensen. Elke dag van deze 260 dagen tellende kalender heeft een andere energie.

Er zijn 20 zonnezegels en 13 creatietonen die de zonnezegels in beweging zetten. De kalender geeft je de mogelijkheid om je beter af te stemmen op de natuurlijke cycli van de tijd en van de natuur.

Volgens de oude Maya cultuur heeft het karakter van de dag bovendien invloed op de gebeurtenissen en bijvoorbeeld op emoties of het geluk dat je ervaart.

Het werken met de Tzolkin en je bewust afstemmen op de energie van de dag is een mooie manier om de schepper in jou (verder) te ontwikkelen en je bewustzijn te verruimen. Dit doe je door je te verbinden met de verschillende zonnezegels (kwaliteiten) en creatiekrachten (tonen).

De Maya’s zeggen ‘in lak ech’ wat betekent ‘ik ben een andere jij’ of ‘jij bent een andere ik’. We zijn allemaal een uniek deeltje van het geheel en kunnen van elkaar leren. Alle zegels en tonen zitten in ons allemaal maar we hebben allemaal ook onze eigen unieke kwaliteiten die we meegekregen hebben bij onze geboorte-energie.

Op basis van je geboortedatum kan ik bijvoorbeeld kijken naar je geboortezegel, je levenspad en je doel in dit leven. Of ik werk met je blauwdruk voor balans; een opstelling met je geboortezegel en haar 6 ondersteunende zegels.

Deze opstelling zorgt voor meer balans in je leven en versterkt ook je innerlijke kracht. De verbinding voelen met de verschillende kwaliteiten kan diep doorwerken en een gevoel van gronding geven. Het kan iets raken en openen of maken dat je een stap verder kan zetten op je pad.

Ik ben heel blij dat de Maya astrologie op mijn pad is gekomen; het is een prachtig en positief middel om mee te werken; en mooi om verder te delen met mensen! Om in de flow en vrij, blij en creatief te leven!

Ik ben ook verwonderd over de vele boeiende geheimen over de Tzolkin kalender die ik leer kennen! Ik volgde een mooie verdiepende opleiding/ inwijdingsweg bij Silver van Lohuizen in Kallenkote. De informatie hier op de website over wat ik aan ga bieden en in welke vorm  is nog volop in ontwikkeling en groeiende!  

Een inspirerend gesprek?

Maak kennis met Maya astrologie en krijg meer inzicht in jouw unieke levenspad!